Archive

Archive for September, 2011

Codul fiscal–sinteze și precizări

September 23rd, 2011 No comments

Sigla - Ministerului Finantelor Ministerul de finanțe a publicat o sinteză a modificărilor aduse codului fiscal prin ultimele acte normative în materie, pe care vă recomand să o studiați pentru a înțelege ce s-a modificat.

Totodată, a apărut și o circulară referitoare la aplicarea unor prevederi, introduse în codul fiscal, prin OUG 30/2011. Și, bineînțeles, pentru a câta oară în România, circulara bate legea. Greață

Categories: Legislatie Tags: , ,

România instituțiilor publice….o mică poveste.

September 21st, 2011 5 comments

functionarpublic_ro1 Deunăzi, având mici probleme cu Revisal, m-am decis să apelez la suport, cum era și normal,  dând un mail la adresa de suport registru de la inspecția muncii. Iată întrebările mele și răspunsurile primite:

Read more…

REVISAL–erori, probleme posibile

September 17th, 2011 100 comments

Eroare1 Mai jos aveți descrise unele erori și/sau probleme posibile legate de noul Revisal, precum și soluțiile posibile de rezolvare a erorilor.

Categories: Programe Tags: , , ,

Fuziuni, divizări, dizolvări, lichidări–proiect norme noi

September 14th, 2011 3 comments

Sigla - Ministerului Finantelor Ministerul Finanțelor a postat pe siteul său un proiect de ordin privind aprobarea normelor metodologice privind reflectarea în contabilitate a principalelor operaţiuni de fuziune, divizare, dizolvare şi lichidare a societăţilor comerciale, precum şi retragerea sau excluderea unor asociaţi din cadrul societăţilor comerciale şi pentru completarea unor reglementări contabile.

Uff….

September 14th, 2011 3 comments

angry1 Iar a picat situl… Când dai o căruță de bani pe echipamente și te lasă când te aștepți mai puțin, îți vine să-ți iei câmpii. Când durează înlocuirea lor în garanție mai bine de o săptămână, ENEL decide (a doua oară în decurs de două săptămâni) să efectueze lucrări în zonă, anunțate pe net ce-i drept, dar cu o respectare relativă a orarului de întrerupere. Însă, uffff, câți monitorizează situl ENEL pentru a vedea zilnic dacă nu cumva e programată sau nu vreo lucrare în zonă?

Consecința: se întrerupe alimentarea cu energie electrică, teoretic între 8 și 16, practic de pe la 830 chiar aproape 9, până după ora 16, ca urmare – situl nu merge, blogul și forumul, picate, normal, centrala telefonică nu mai funcționează, lumea are probleme, suporți nervii tuturor….inclusiv pe ai tăi.

Nasol.

Categories: Despre noi Tags: ,

Mici detalii…despre Revisal și D112

September 13th, 2011 8 comments

odihna1 De ceva timp, după postarea articolelor despre Revisal, pe blog au ajuns o grămadă de comentarii. Și pentru că mulți au postat comentarii aiurea aș vrea să vin eu cu niște mici clarificări: