Yahoo și Gmail – foarte bune. Hotmail, la fel.

10 Apr 2014 | Despre noi | 2 comentarii1129 vizualizari

Serverele de mail din Ungaria nu mai vor să comunice cu noi pentru că și-au introdus niște setări de verificare pentru "reverse dns". Mă rog, chestii tehnice, fără nici o legătură cu xenofobia.
Situații similare există și la serverele UPS sau Xnet. Ultimul consideră că trimitem mailuri nesolicitate, fiind abonat la liste de spam care, probabil, știu doar să numere mailurile trimise, fără să le analizeze. Iar noi trimitem vreo 100000 de mailuri lunar.
Prin urmare, evitați să folosiți servere exotice în relația cu firma noastră. Dacă observați că nu primiți mailurile de actualizare sau răspunsuri la solicitările trimise, folosiți o adresă de Yahoo sau Gmail, ori chiar de Hotmail (sau derivatele sale: Live sau Outlook). Sunt foarte bune!
De asemenea, adăugați adresa noastră de mail (office[at]sagasoft.ro) în lista de contacte, pentru a evita primirea mailurilor în folderul "Spam".

2 comentarii

  1. Eu tot am probleme cu receptionarea emailurilor trimise de pe forum (notificari, raspuns topic urmarit). Am incercat si Yahoo si Gmail… tot nu primesc nimic. Sugestii ?

  2. Orice server conectat la internet si in special cele care trimit email trebuie sa aiba reverse DNS. Aceste “chestii tehnice” sunt specificate in standardele internetului (mai exact RFC 2317). Sunt chestiuni tehnice care nu ar trebui sa va va priveasca pe Dvs. ca persoana non-tehnica ci pe cei care va furnizeaza si va administraeaza serviciile web. Daca ei nu dau importanta la toate acestea ar trebui cel mai probabil sa va gasiti un alt provider (sau dupa caz, angajati la dep. tehnic care sa isi faca treaba cum trebuie).

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *