O față nouă

14 Sep 2021 | Despre noi | 8 comentarii6608 vizualizari
Noua interfata Saga Software

Dacă ați vizitat site-ul SAGA și/sau ați accesat și blogul, începând de ieri, pe blog, puteați vedea că avem o față nouă. O temă nouă și un design nou al blogului.

Modul de aranjare în pagină a fost schimbat, într-un mod  mai eficient, spunem noi, iar tema este una mai deschisă față de precedenta. Sunt evidențiate, în partea dreaptă, pe lângă categoriile articolelor și cele mai citite/comentate articole.

Suntem curioși dacă vă place cum arată acum blogul și/sau dacă aveți sugestii legate de modul în care arată blogul acum. De aceea vă așteptăm comentariile cu eventuale sugestii legate de noua temă a blogului sau, de ce nu, cu critici.

8 comentarii

 1. Este mult mai aerisit. Si fonturile sunt mai mari. Ar fi bine si in program sa se gaseasca o posibilitate de a mari si fonturile din titlurile coloanelor nu numai cele ale datelor introduse de utilizator. Este mult mai odihnitor si relaxat. Bravo.

  1. Si eu as dori foarte mult o posibilitate de marire a fontului din titlurile coloanelor si oriunde mai este folosit acest font in Saga. E foarte greu pentru cei care poarta ochelari cu dioptrie mai mare.
   Sper sa subscrie la aceasta idee cat mai multi utilizatori astfel incat sa devina o problema importanta pentru dezvoltatorii programului.

  1. Se poate justifica după ce apar mai multe detalii tehnice. Documentația inițială indica faptul că unele chestiuni vor fi publicate ulterior. Momentan actul e pus în dezbatere publică.

 2. Ma intereseaza daca tot dumneavoastra produceti aceste programe sau este o firma total diferita:
  Ma intereseaza o aplicatie de gestionat inchirierile.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *