Actualizare subiect

07 Feb 2012 | Legislatie | 2 comentarii573 vizualizari

updateAșa cum am scris și aici, am actualizat subiectul despre tratamentul fiscal al veniturilor din contracte civile și a veniturilor din drepturi de proprietate intelectuală.

Am completat subiectul cu informații despre contribuțiile sociale și pentru veniturile obținute din activități independente de către PFA, titulari ai întreprinderilor individuale, membri ai întreprinderilor familiale, liber-profesioniști.

De asemenea, am actualizat exemplele din acel subiect, cu mențiunea că acestea vor fi valide începând cu veniturile plătite după data de 30 iunie 2012.

2 comentarii

  1. Intrucat vanzarile cu amanuntul (raportul zilnic) nu are nimic comun cu contul 4111 (vanzari pe baza de factura), ar trebui ca aceste sume sa fie operate direct in registrul de casa si defalcate pe 707 si TVA, etc.
    Poate colectivul SAGA va gasi posibilitatea sa faca aceasta inlesnire.

    1. Citiți manualul de utilizare vă rog. Există o secțiune dedicată modului de operare a vânzărilor cu amănuntul, în acesta. Manualul e disponibil în meniul Ajutor sau la apăsarea tastei F1.
      Am să vă redau pe scurt: se crează un client în Fișiere-Clienți căruia i se schimbă contul analitic din 4111.analitic în 5311. La operarea prin Ieșiri a vânzărilor se va selecta acel client validarea ducând exact la notele contabile despre care vorbiți dumneavoastră.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *