Home > Legislatie > Codul fiscal

Codul fiscal

sigla-anafDupă cum văd, modificarea codului fiscal, publicată deja în Monitorul oficial, diferă de proiectul pus în discuție la începutul lunii.

Zilele următoare am să actualizez și subiectul despre tratamentul fiscal al veniturilor din contracte civile și drepturi de proprietate intelectuală, pentru că există mici modificări și precizări de făcut la acel articol.

 1. Cristina
  February 1st, 2012 at 12:32 | #1

  Am citit articolul in care are ca subiect tratamentul fiscal al veniturilor din conventii civile. FOARTE bine explicat, multumim.
  Mentionezi insa ca sunt ceva modificari fata de proiect.
  Poti reveni cu noi comentarii?
  Sunt direct interesata pentru ca sunt contabil junior, care scote capul din gaoace de 1 an de zile, lucrez pentru un ONG si am cateva conventii cu sportivi.Legislatia te ameteste complet gaca nu esti temeinic pregatit sau nu ai experienta de ani in domeniu, plus raspunsurile de la finante sunt impertinente genul citeste legislatia.

  Multumesc!

  • Cristi
   February 1st, 2012 at 16:36 | #2

   Am spus că revin și nu am uitat. Pur și simplu nu am avut timpul necesar re-editării acelui topic. Am să încerc să-l actualizez în zilele acestea, probabil sâmbătă sau duminică.

 2. mihaela
  February 2nd, 2012 at 20:26 | #3

  Daca tot v-a preocupat subiectul, ati incercat sa il finalizati cu completarea unui contract pentru drepturi de autor, in Declaratia 112??
  In cazul unui nesalariat, ii retine cas la completarea individuala a asiguratului(sectiunea C ), dar ….la creante fiscale (totalizarea contributiilor) uita sa faca adunarea. Practic, creantele fiscale sunt mai mici cu suma cas pentru drepturi autor. De ce oare???

  • Cristi
   February 2nd, 2012 at 22:27 | #4

   Ați încercat cu fișierul PDF valabil de la 01/01/2012? Cel ce a fost postat pe siteul ANAF zilele acestea, ieri sau alatăieri? Sau la începutul anului cu pdf-ul de anul trecut?

 1. No trackbacks yet.