Import din FGO

21 Dec 2023 | Programe | 27 comentarii5446 vizualizari

Importul de facturi din FGO nu a dispărut. Doar că acum importul de facturi din alte surse decât e-Factura se face din ecranul Import date ce se găsește în meniul Diverse.

Acest lucru este menționat clar și în mailul legat de actualizarea versiunii SAGA C 3.0.567.

Iată cum accesați acel buton:

27 comentarii

 1. Va multumim tuturor celor implicati in tot ce tine de saga: program, blog, tutoriale, forum ! Apreciem foarte mult ajutorul acordat in toate formele posibile si rabdarea de care ati dat dovada in foarte multe situatii! Sa aveti sanatate , impliniri , putere de munca in continuare si sarbatori fericite! Sa ne auzim cu bine si in anul care vine!

 2. Dacă facturarea se face prin Smartbill și se importă în Saga, de unde se transmit facturile in SPV? Se pot transmite mai multe facturi deodată, respectiv cele emise într-o zi?

 3. Buna seara. va rog sa ma lamuriti cum trebuie sa procedez pentru a lucra cu un client de la 1 ian.24 in situatia in care si clientul si contabila au programul saga c30. oare trebuie achizitionat alt program numit FGO? Importul prin FGO se poate face si prin cele 2 programe de sagac30? nu imi este clar. multumesc anticipat pentru raspuns.

 4. Buna ziua,

  Spuneti-mi va rog, incasarile unde se pot vizualiza?
  Arata ca s-au importat, dar nu se regasesc in extras. Multumesc.

  1. Cele numerar în registrul de casă.
   Cele prin virament în jurnalul de bancă, în funcție de cum a fost configurat în FGO.
   În ecranul de import apare și contul în care aceste încasări se vor contabiliza la import.

  1. Ba da. Se pot. Verificați în FGO la Setări – SAGA – pentru ce perioadă este setat să trimită facturile în SAGA. Și verificați, tot în FGO, dacă nu cumva sunt deja marcate ca fiind preluate în contabilitate.

 5. Buna ziua, ma ajutati va rog cu urmatoarea situatie, dupa diverse erori la incercarea de a prelua facturile din FGO am ramas cu “Exista pozitii pentru care data calendaristica a facturii nu este ok” Am verificat si in FGO datele de emirere/ scadenta, par a fi toate in regula. Oare de unde provine acest mesaj.

 6. Versiunea de Saga 568 nu mai are FGO ptr import? Nu il mai gasim. Cum putem sa facem conexiunea cu Saga?
  Multumesc

 7. Bună seara! Eu nu înțeleg de ce nu vad la import toate facturile primite de la furnizori. În fgo exista, dar la import in saga nu apar.

 8. Buna ziua!
  Se pot importa datele din Indaco Econ (facturi, clienti, produse etc.) astfel incat sa poata fi utilizat FGO?
  Multumesc!

  1. Nu știu. Nu cunosc acel program. Dar în saga anumite informații se pot importa din fișiere Excel. De exemplu clienți, articole.

 9. Buna ziua,

  In vechea fereastera “Import facturi din FGO”, exista si “Export articole si clienti in FGO”. Acest buton a disparut si nu exista nici un detaliu legat de aceasta schimbare in detaliile actualizarilor.

  Cum se face exportul in FGO???

 10. Bună seara. Cum transmit din Saga clienții spre Fgo? Nu știu din Saga cum să export aceste informații.

  1. Dacă în FGO este activată legătura cu SAGA, atunci din ecranul de import din SAGA puteți genera fișierul cu aceștia, fișier ce se va încărca în contul de FGO, iar odată ajuns în contul FGO din Setări – SAGA apăsați butonul de încărcare a datelor venite diun SAGA.

 11. Buna seara,
  Am importat din fgo in saga facturile emise de client. Cum se transmit mai departe in spv? Multumesc!

 12. Nu reusesc sa fac sincronizarea Saga- FGO . Dupa introducerea datelor de conectare primesc mesajul “Nu s-au putut prelua datele de initializare . Asigurati-va a firewall-ul nu blocheaza accesul programului la net ” . Ce pot sa fac ?

  1. Nu ați introdus datele corecte.
   În fereastra de conectare se introduce userul alocat de SAGA și parola aferentă. Adică datele pe care le primiți în mailul cu privire la actualizări și cu care vă logați pe site-ul SAGA. Iar la adresă de mail se introduce adresa de mail a firmei ce va utiliza FGO.
   Pe acea adresă se va trimite un mail de conectare a contului FGO la SAGA.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *