Formulare modificate

17 Jan 2014 | Declarații | 8 comentarii887 vizualizari

Anaf1_snouaANAF a publicat ordinul 35/2014 prin care modifică formularele de înregistrare fiscală a contribuabililor, în sensul introducerii în formularele 010 și 030 a două noi impozite și taxe ce se înscriu în vectorul fiscal:

– impozitul pe construcţii; 
– taxă de autorizare/taxă de licenţă din domeniul jocurilor de noroc

Momentan, pe pagina de internet a ANAF ce conține toate formularele fiscale, cu explicații, formularele modificate nu au fost publicate.

8 comentarii

 1. cum pot remedia evidenta ,intru-cat la o societate care face achizitii si cu9-24%, nu am creeat gestiuni distincte,am cumparat programul in cursul anului 2013 ,si n-am foost suficient de informata,ajutati-ma cum sa procedez,sa nu reiau evidenta de la inceput cu fiecare act in parte. multumesc!

 2. buna ziua !

  ajutor !!!
  sunt abonat saga c de mai multi ani dar, am preluat un II de la cineva si e lucrat in saga ps as vrea sa-l export si sa-l lucrez tot in partida simpla stie cineva pasii ?

  multumesc anticipat !

  1. Solicitați o salvare a datelor din program de la cel de la care preluați contabilitatea II. Această salvare se efectuează din meniul Administrare ecranul întreținere BD. Salvarea va produce un fișier al cărei nume va fi de forma ZZ-LL-AAAA_N_.zip (ZZ = zi, LL = lună, AAAA = an, N = număr de ordine)
   Acea salvare o veți putea restaura în program astfel:
   – creați firma în PS
   – intrați pe firma respectivă și din meniul Administrare intrați la Întreținere BD
   – selectați pagina restaurare
   – apăsați butonul “Restaurare din altă locație” și în fereastra ce vă apare localizați fișierul primit ca salvare de la firma respectivă
   – selectați fișierul și confirmați restaurarea datelor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *